La regidoria de Medi Ambient presenta el calendari mediambiental 2021

La regidoria de Medi Ambient, amb Biel Frontera al capdavant, ha editat un calendari de medi ambient amb fotografies del Parc del Serral i els dies relacionats amb la protecció del medi ambient.

Segons Biel Frontera: «Amb aquesta iniciativa volem impulsar la participació ciutadana en activitats locals vinculades amb el medi ambient, així com promocionar aquest espai natural entre els aficionats a la fotografia de natura i després entre les persones a les quals arribi el calendari».

Les imatges del calendari són les guanyadores del concurs fotogràfic realitzat per donar a conèixer els valors ambientals del Parc del Serral. En total, s’han presentat al concurs 134 fotografies de 25 participants diferents, entre les quals el jurat ha seleccionat les 12 imatges guanyadores que componen el calendari.

Les fotografies mostres diferents aspectes que es volen posar en valor d’aquest espai de la nostra ciutat: la flora i vegetació, el paisatge, els marges, els horts urbans, els camins, les zones per a l’exercici de cans…

Al calendari també destaquen els dies de celebracions i commemoracions de l’àmbit de la protecció del medi ambient.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here