MÉS per Inca renova la seva Comissió Permanent amb Alice Weber al capdavant

La regidora de l’Ajuntament d’Inca, Alice Weber, ha estat reelegida com a coordinadora local per unanimitat.

L’agrupació local de MÉS per Inca va celebrar ahir vespre la seva 14a Assemblea General per renovar la composició del seu òrgan executiu. A la trobada, celebrada de manera telemàtica per la situació sanitària, hi van poder participar amb veu i vot totes les persones militants i simpatitzants de MÉS per Inca.

La pandèmia no ha aturat l’activitat política de la nostra organització, la qual continua gestionant àrees de govern municipal i ara mobilitza la seva militància amb aquesta renovació orgànica.

La candidatura encapçalada per Weber està composta per 22 persones, 9 dones i 13 homes, i combina experiència amb joventut. La nova Permanent estarà estructurada en diferents àrees de treball, per assolir els objectius estratègics aprovats per la militància. El cap de l’àrea d’organització serà Pere Quetglas, l’àrea de comunicació estarà encapçalada per Nando Fuente i l’àrea de joventut per Catalina Mayol. L’àrea d’acció política, amb el regidor Biel Frontera al capdavant, estarà composta per diferents subàrees sectorials, obertes a tota la militància, en les quals es treballaran les diferents iniciatives segons la seva temàtica.

A més de la composició de la nova Comissió Permanent, s’han aprovat les normes de funcionament, el document organitzatiu i els objectius estratègics de l’agrupació. Els regidors municipals, Biel Frontera i Alice Weber, han retut comptes davant la militància per la feina feta a l’Ajuntament d’Inca com a membres de l’equip de govern i han explicat el treball desenvolupat a les seves àrees de gestió.

La nova coordinadora, Alice Weber, ha destacat que: “En moments difícils com l’actual és important enfortir l’estructura del col·lectiu local per afrontar la situació amb valentia i plantejar iniciatives que combaten l’emergència social que viu la nostra ciutat”. “Aquest nou equip és un reflex d’una Comissió Permanent consolidada històricament, amb experiència i visió municipal, que ara es veu enfortida gràcies a la incorporació de noves cares.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here