L’Ajuntament d’Inca dóna la benvinguda a les 77 persones contractades del programa Reactiva

El Centre de Formació d’Inca, encapçalat pel regidor de Treball, Formació i Ocupació, Biel Frontera, continua gestionant programes de formació i ocupació per paliar els efectes de la crisi.

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Inca ha donat la benvinguda a les persones beneficiàries del primer torn del projecte Inca Reactiva 2020-21. Gràcies a aquest programa, el consistori comptarà durant els pròxims mesos amb 77 nous treballadors i treballadores que desenvoluparan la seva feina en diferents àrees municipals durant un període de quatre mesos.

El regidor competent, Biel Frontera, destaca que “la majoria de les 77 persones que s’incorporen en aquest primer torn del programa són inquers i inqueres. Estam molt contents de contribuir a la reducció de la desocupació a Inca i donar una oportunitat laboral als veïns i veïnes que s’han vist afectats per la crisi econòmica, la qual combatem amb projectes com aquest.”

Concretament, s’incorporen 21 joves, 26 persones majors de trenta anys i 30 amb una situació d’atur de llarga durada, totes elles afectades directament per l’actual crisi econòmica. El pròxim mes d’abril s’iniciarà un nou termini de contractacions, amb el qual s’assolirà la incorporació total de 133 persones desocupades.

A partir de l’estudi de la situació del mercat laboral a Inca, realitzat per l’Àrea de Treball, Formació i Ocupació, i seguint les propostes de perfils professionals que han fet arribar les diferents àrees de l’Ajuntament, s’han determinat els diferents llocs de treball on les persones seleccionades desenvoluparan les seves tasques.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here