MÉS per Inca proposa dedicar un carrer a l’Orfeó l’Harpa en l’any del seu centenari


L’Orfeó l’Harpa és l’entitat musical més antiga de la ciutat d’Inca, i aquest 2020 celebra els seus 100 anys de vida. MÉS per Inca proposa dedicar un carrer a aquesta entitat com a reconeixement de la seva trajectòria.

La formació ecosobiranista recorda que l’Harpa fou impulsada per un dels dinamitzadors culturals més importants del segle XX i fill Il•lustre d’Inca, Miquel Duran i Saurina, just quan la societat inquera vivia en ple desenvolupament industrial i cultural. MÉS per Inca també vol destacar que els pilars més importants de la coral al llarg del darrer segle han sigut la seva qualitat musical, la millora de l’educació musical i el manteniment de llengua catalana.

Segons MÉS per Inca, centenars de cantaires i milers d’espectadors donen testimoni d’una tasca mereixedora dels màxims reconeixements per part de l’Ajuntament d’Inca, com seria el cas d’assignar el seu nom a una via pública del municipi. Per aquest motiu, la formació ha enregistrat un moció perquè sigui tractada al plenari del proper 28 de maig.

Alice Weber, coordinadora de MÉS per Inca i Tinent de Batle a l’Ajuntament d’Inca, destaca que: ”aquesta proposta proposa donar reconeixement i visibilització a l’Harpa d’Inca, que ha estat un dels millors ambaixadors de la nostra ciutat, portant amb excel·lència el nom d’Inca fora de les nostres illes”.

Deixa un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here