Celebram dos anys de l’actual legislatura al govern amb una assemblea local

MÉS per Inca hem celebrat aquest dissabte la seva XV Assemblea General en el Claustre de Sant Domingo, on els nostres dos regidors, Alice Weber i Biel Frontera, han pogut compartir amb militants i simpatitzants el balanç de la gestió feta durant els darrers anys al govern del consistori. Aquest dos anys es sumen als quatre de la legislatura passada amb MÉS per Inca al govern local.

La nostra portaveu i regidora, Alice Weber, ha destacat que «amb aquesta assemblea feim una rendició de comptes davant la gent que deposita la seva confiança amb nosaltres i al mateix temps, rebem propostes de les persones que des de fora de l’Ajuntament també treballen pel projecte. És un exercici de transparència, responsabilitat i treball en equip pel bé de la nostra ciutat».

A més d’analitzar la feina feta fins ara, les persones que formen la Comissió Permanent i la militància han compartit opinions sobre quins han de ser els projectes de futur que encapçali MÉS per Inca en els pròxims anys al govern municipal.

L’assemblea també ha comptat amb la presència de membres de l’executiva de MÉS per Mallorca. Els parlamentaris, Joan Mas “Collet” i Josep Ferrà, i el senador, Vicenç Vidal, ens han acompanyat per conèixer de primera mà la realitat del municipi i compartir amb la militància el full de ruta del partit ecosobiranista.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here