MÉS per Inca demana al Govern de l’Estat recursos per l’educació infantil

La formació vol complir amb l’objectiu d’«avançar cap a una oferta pública suficient i asequible amb equitat i qualitat i tendir a l’extensió de la seva gratuïtat, prioritzant l’accés de l’alumnat en situació de risc de pobresa i exclusió social i la situació de baixa taxa d’escolarització».

En aquest sentit, MÉS per Inca presenta una moció al ple municipal de maig per instar el govern espanyol a fer efectiva la disposició tercera de la Llei Orgànica 3/2020, en la qual s’estableix l’elaboració d’un pla de vuit anys de durada per a l’extensió del primer cicle d’educació infantil i la previsió dels recursos necessaris per a la seva implementació en col·laboració amb les Administracions educatives.

Entre els acords proposats al ple municipal per a la seva aprovació es troba instar el Govern de l’Estat a incloure en els propers Pressupostos Generals de l’Estat una aportació económica estable per a la creació i el sosteniment dels centres de primer cicle d’educació infatil, garantint la protección de l’escolarització dels infants en situación de pobresa. També s’insta el Govern de les Illes Balears a fer seves aquestes propostes i a traslladar-les al Govern de l’Estat.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here