El Memorial de l’Oblit ret homenatge a Pere Pau Capó

L’agrupació de MÉS per Inca ha assistit al Memorial de l’Oblit per retre homenatge a una figura molt important per Inca, el darrer batle de la II República, Pere Pau Capó. Membre d’una família inquera molt estimada, símbol de la justícia social i la llibertat.

El Memorial de l’Oblit, organitzat per l’àrea de Memòria Democràtica, encapçalada per Alice Weber, va comptar amb la participació del col·lectiu Memòria de Mallorca, el col·lectiu Recerca i les Fundacions Darder Mascaró, entre altres associacions. Durant l’acte, es va fer entrega del certificat de reconeixement com a víctima del franquisme als familiars de Pere Pau Capó.

Alice Weber, va descatar que «l’única cura per a les ferides i que romprà les cadenes i que deixarà respirar i curar  algunes bretxes que separen la nostra societat, és la memòria històrica que avui té la responsabilitat de tornar a les persones ferides la dignitat, des de la justícia de la qual van ser privats i privades elles i els i les seves descendents».

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here