Pacte pel progrés econòmic i social d’Inca. Acord de governabilitat 2019-2023

Alice Weber i Virgilio Moreno signen l’acord de legislatura.

MÉS per Inca i el PSIB-PSOE d’Inca hem presentat l’acord entre les dues formacions per reeditar el pacte de governabilitat a l’Ajuntament d’Inca. Aquest pacte permetrà quatre anys més de polítiques progressistes a la nostra ciutat, amb un govern municipal que seguirà duent a terme polítiques actives en favor de la ciutadania inquera, el desenvolupament de l’economia local i la establiment d’un model de ciutat dinàmica, cívica i acollidora.

L’acord programàtic que s’ha fet públic avui està estructurat en cinc eixos amb 10 compromisos de legislatura per cada eix:

  • Drets socials. Un govern centrat en les persones
  • Bon govern. Una administració moderna i eficient
  • Model de ciutat. Una ciutat habitable i sostenible
  • Economia local. Una ciutat pròspera i atractiva per al negoci
  • Ciutadania. Una societat dinàmica i participativa

L’assemblea de MÉS per Inca va donar llum verda a aquest pacte de govern el passat dilluns, valorant de forma molt positiva que s’hagin donat les condicions per reeditar el govern d’esquerres a Inca. Els dos regidors de MÉS per Inca, Alice Weber i Biel Frontera, gestionaran les àrees de Medi Ambient, Educació, Cultura i Formació i Treball.

Foto de grup dels 11 regidors que formaran part de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Inca.

Deixa un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here