Alice Weber: “L’Ajuntament promou l’emprenedoria i la llengua a parts iguals”

Alice Weber és regidora de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Inca

La regidora de Normalització Lingüística de l’Ajuntament d’Inca, Alice Weber (MÉS), defensa els plecs de contractació dels formadors del projecte “Joves emprenedors”, que ofereixen màxima puntuació si el material docent es presenta en llengua catalana. La responsable de Política Lingüística sosté que, amb aquesta mesura, “l’Ajuntament promou l’emprenedoria i la llengua entre els joves a parts iguals”, responent a les crítiques rebudes per part dels grups de la dreta PP, C’s i VOX.

Així mateix, Weber declara que “la llengua no és un obstacle per a l’emprenedoria”, sinó que el govern l’únic que fa és “complir amb l’obligació de fomentar l’economia local i la llengua pròpia, sense que un fet posi en entredit a l’altre”. Finalment, ha conclòs lamentant que “la crispació dels grups de la dreta contribueixi al desprestigi de la nostra llengua”

Deixa un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here