MÉS per Inca impulsarà un potent programa d’educació ambiental a Inca

D’esquerra a dreta: M. Antònia Sancho, Biel Frontera, Alice Weber i Núria Nadal a la porta del polvorí de Santa Magdalena.

Alice Weber, candidata a la batlia de MÉS per Inca, ha presentat avui els compromisos de la formació ecosoberanista en matèria d’educació ambiental. La candidata ha exposat que “totes hem de prendre consciència de la necessitat de cuidar el medi ambient, dels efectes que tenen les nostres conductes més habituals i de les bones pràctiques que hauríem de seguir”.

La presentació s’ha realitzat a l’entrada del Polvorí de Santa Magdalena, ja que “pretenem posar en valor el nostre patrimoni natural, el volem protegir i també el volem gaudir. I per això reivindicam la desafectació d’aquest espai que ara és militar perquè torni al poble d’Inca”, ha explicat Alice Weber.

MÉS per Inca pretén impulsar un programa d’educació ambiental de forma conjunta amb tots els centres educatius, que compti amb activitats durant tot el curs escolar i amb la celebració de la setmana del Medi Ambient al voltant del 5 de juny, dia internacional del medi ambient. Alice Weber ha comentat que “per aquest programa farem servir l’Aula de Natura del Serral, un equipament que ha de ser accessible a les escoles de la ciutat i de la comarca. Farem que sigui un vertader centre de interpretació dels ecosistemes de la Serra de Tramuntana”.

M. Antònia Sancho, número 3 de la candidatura, ha afegit que “emprendrem campanyes de conscienciació ambiental amb ajuda dels comerços i fomentarem la instal·lació temporal d’horts urbans a solars buits, d’acord amb els seus propietaris, com una manera de mantenir-los nets i obtenir-ne a la vegada un benefici medi ambiental i social”. 

Núria Nadal, número 4 de la candidatura, ha fet esment a la proposta de realitzar campanyes de conscienciació per tenir una actitud proactiva envers de la lluita contra el canvi climàtic i l’organització d’un grup de voluntaris ambientals que realitzin accions puntuals de millora dels espais naturals i que es difongui com a tasca educativa cap a la resta de la població. 

Foto del túnel del polvorí de Santa Magdalena

Deixa un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here