Alice Weber: «Ens seguirem deixant la pell per millorar la nostra ciutat»

Dos centenars llargs de persones donen suport a la candidatura de MÉS per Inca a la seva presentació

MÉS per Inca ha presentat aquest dissabte la llista per a concórrer a les eleccions municipals del proper 26 de maig. La presentació de la candidatura ecosobiranista s’ha fet al Claustre de Sant Domingo en un acte que ha rebut el suport de més de 200 persones.

A l’acte, els quatre primers integrants de la candidatura han presentat les línies mestres del programa de la formació. Han participat l’actual regidora i candidata a la batlia d’Inca, Alice Weber, l’ex-regidor i número 2, Biel Frontera, la regidora i número 3, Antònia Sancho i la número 4, Núria Nadal.

“Nosaltres ens seguirem deixant la pell per millorar la nostra ciutat i planificar Inca a 10 o 15 anys vista”, ha assegurat amb convicció Alice Weber. “Mentre els altres han fet comèdia durant anys, nosaltres hem fet realitat el Teatre, i mentre ens ‘venien’ amb cançons, nosaltres hem inaugurat el nou Conservatori”, ha afirmat la candidata per emfatitzar sobre la feina ja realitzada.

Antoni Rodríguez, actual tinent de batle i persona que tanca la llista de MÉS, ha fet de mestre de cerimònies de l’esdeveniment. Rodríguez ha reconegut “l’immens honor” que li produeix haver dedicat els darrers 12 anys com a representant de l’esquerra sobiranista a la ciutat d’Inca.

Un 30% de les persones que integren la candidatura de MÉS per Inca no han militat a cap partit polític, fet que mostra l’obertura i el creixement del projecte de MÉS per Inca. La candidatura compta amb més dones que homes en els llocs de sortida. L’ex-diputat inquer David Abril tanca la llista de suplents de la candidatura.

A l’acte també hi han participat Guillem Balboa, coordinador de MÉS per Mallorca i candidat de Veus Progressistes al Congrés dels Diputats, i Rosa Cursach, directora de l’IBDona i candidata al Senat.

La candidatura de MÉS per Inca a les properes eleccions municipals és la següent:

 1. Alice Weber
 2. Biel Frontera Borrueco
 3. Maria Antònia Sancho Tomàs
 4. Núria Nadal Camprubí
 5. Mateu Xavier Pieras Villalonga
 6. Aina Ferrer Torrens
 7. Joan Fornés Comas
 8. Helena Cayetano Gómez
 9. Pere Josep Quetglas Maroto
 10. Miquel Pieras Villalonga
 11. Catalina Estrany Vidal
 12. Lluís Miquel Pradas Ayats
 13. Maria Agüera Llinàs
 14. Alexandre Charles Rolland
 15. Alberto Moreno Sarrión
 16. Antònia Villalonga Abraham
 17. Jaume Reus Capó
 18. Maria Alorda Vilarrubias
 19. Jose Luis Merino Panades
 20. Nofre Munar Aguiló
 21. Antoni Rodríguez Mir

Suplències:

 1. Macià Ferrer Mas
 2. Maria Llompart Villalonga
 3. Pere Vicens Siquier
 4. Helena Vílchez Domínguez
 5. Juan Pujadas Coll
 6. Catalina Vallespir Aguiló
 7. Daniel Jerez Fuster
 8. Rosalía Rodríguez Romero
 9. Juan Francisco Martorell Cru
 10. David Abril Hervás

Deixa un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here