MÉS per Inca aposta per connectar escoles i instal·lacions esportives amb carrils bici

Alice Weber, candidata a la batlia de MÉS per Inca, Núria Nadal, número 4 de la candidatura i Joan Fornés, número 7, presenten la proposta al parc vial d’Inca.

MÉS per Inca anuncia l’ampliació de la xarxa de carril bici que connecti les rutes escolars amb les instal·lacions esportives de la ciutat. Aquesta mesura, que forma part del programa electoral a les eleccions municipals del 26 de maig, és també una proposta emesa pel Consell de la Infància durant el passat ple. La candidata de MÉS per Inca a la batlia del municipi, Alice Weber, sosté que el foment de la bicicleta “promourà una mobilitat més sostenible, segura, saludable i millorarà la qualitat de l’aire de la nostra ciutat”.

L’objectiu és combinar la seguretat d’anar amb bicicleta o a peu amb la promoció de l’esport i la vida saludable amb un model de mobilitat sostenible que garanteixi la convivència del trànsit de cotxes.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here