MÉS per Inca incorporarà un “decàleg de la Infància” al programa electoral

Alice Weber respon als ‘consellers i conselleres’ durant el Ple Municipal. Es pot veure aquí

Alice Weber: “Les propostes del Consell de la Infància facilitaran el trànsit rodat però també el de les persones”

MÉS per Inca anuncia que incorporarà un decàleg de la Infància al seu programa electoral, recollint les demandes expressades pel Consell de la Infància al Ple Municipal que ha tengut lloc el dilluns 8 d’abril al consistori inquer. Els alumnes de 6è representants del Consell Infantil han presentat les problemàtiques i necessitats que han detectat, així com les solucions i propostes que han considerat.

La candidata a la batlia d’Inca, Alice Weber, ha recollit els diferents suggeriments realitzats pels “consellers i conselleres” del Consell de la Infància a l’Ajuntament. “Les vostres propostes m’agraden perquè facilitaran el trànsit rodat però també el de les persones”, ha agraït durant el ple.

Alice Weber comparteix les preocupacions del Consell Infantil relatives a la regulació del trànsit, amb la prevenció de riscos als voltants de les escoles, en la cura del medi ambient i dels animals i amb el foment de l’ús de la bicicleta, entre d’altres. “Volem governar obeint a les propostes dels infants, que són sensates i inclusives”, ha declarat.

El Consell dels Infants representa a 6.000 nins i nines i adolescents del municipi d’Inca i està compost per devuit alumnes dels col·legis inquers CEIP Miquel Duran i Saurina, CC La Pureza de Maria, CC La Salle, CC Sant Vicenç de Paüll, CEIP Llevant, CC Santo Tomás de Aquino, CEIP Ponent, CC Beata Francinaina Cirer, CC Beat Ramon Llull.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here