MÉS per Inca vol introduir la formació professional de cuina i restauració

Reunió amb Esment Escola Professional Amadip.

MÉS per Inca anuncia una mesura del seu programa electoral que vol aplicar al proper mandat des de l’Ajuntament. Es tracta de la creació d’una Escola de Cuina, que imparteixi diferents certificats de professionalitat i acrediti especialitats formatives relacionades amb la cuina i la restauració.

L’equip municipal ha detectat aquesta demanda juntament amb les empreses del sector del municipi. Existeix una necessitat a l’hora de trobar perfils professionals vinculats a operacions bàsiques de cuina (pastisseria, restauració, carnisseria, peixateria) i vinculades al turisme gastronòmic (allotjament, hoteleria, restauració, etc). En aquest sentit, la candidata a la batlia d’Inca per MÉS, Alice Weber, destaca que “podria donar resposta a molts joves que no veuen una alternativa als llocs de treball estacionals i de baixa qualitat, oferint uns horaris més conciliadors i una feina més estable” però també “pot obrir les portes a col·lectius amb dificultats d’inserció laboral, com les dones de més edat”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here