MÉS per Inca reclama més vigilància i seguretat als passos soterrats de Crist Rei

MÉS per Inca reclama més vigilància i seguretat als passos soterrats de Crist Rei. En aquest sentit, Andreu Caballero, regidor de MÉS per Inca, explica que “tant en el pas soterrat situat al costat de l’estació de bus com el túnel situat entre l’estació del tren i l’avinguda General Luque estan dotats de càmeres de vigilància que es controlaven des de la garita de seguretat situada en l’aparcament de la plaça Antoni Mateu. Una vegada que el Govern de les Illes Balears va tancar aquest aparcament i va suprimir el servei de vigilància, es va deixar de fer el seguiment de les càmeres i aquests dos passos de vianants quedaren sense cap tipus de vigilància”.

Andreu Caballero apunta que “aquest dos passos són utilitzats diàriament per molts de ciutadans, donat que són els principals accessos per a vianants que connecta la barriada de Crist Rei amb la resta de la ciutat. I encara més d’ençà que Serveis Ferroviaris va tancar l’accés a l’andana del tren situada a la barriada de Crist Rei, la qual cosa obliga als usuaris de Crist Rei a fer la volta utilitzant un d’aquests dos passos”.

El regidor de MÉS també explica que “en moltes ocasions aquests dos punts d’accés a la barriada de Crist Rei es troben en un estat de manteniment deplorable, amb brutor, males olors i manca d’il·luminació. És del tot inacceptable. I ara, encara més, perquè no disposa d’un sistema de vigilància”. Andreu Caballero posa de manifest que “lamentablement, els casos de violència succeïts en aquests indrets posen de manifest la necessitat de dotar-los d’un sistema de vigilància i seguretat. La sensació d’inseguretat que han generat aquests successos obliga l’Ajuntament a intervenir, són moltes les persones que no se senten segures utilitzant aquests dos passos”.

Andreu Caballero recorda que “el passat mes de març, l’Ajuntament d’Inca va acordar signar un conveni amb SFM a través del qual assumia les instal·lacions de l’aparcament de la plaça Antoni Mateu. L’acord entre amb dues institucions no en xerrava de qui se’n feia càrrec de la vigilància dels passos, però tot fa pensa que SFM se’n desentén. Al nostre entendre, aquest és un altre dels punts que fa que aquest acord sigui del tot perjudicials per als interessos municipals”.

Finalment, Andreu Caballero anuncia que MÉS per Inca presentarà al ple de divendres una moció per tal que l’Ajuntament d’Inca posi remei a la situació d’inseguretat en els passos de Crist Rei.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here