MÉS demana reunions obertes per debatre quin és el model de ronda més adient per Inca

MÉS per Inca ha sol·licitat a l’Ajuntament d’Inca que organitzi una serie de reunions obertes per tal d’explicar el projecte de la ronda Nord d’Inca a la ciutadania, per resoldre tots els dubtes que els veïns puguin plantejar i per debatre les aportacions i els suggeriments que puguin fer les persones i els col·lectius interessats. Andreu Caballero, regidor de MÉS per Inca, considera que “el projecte de la Ronda Nord tendrà moltes repercussions sobre el municipi d’Inca, s’ha d’estudiar atentament i dissenyar entre tots el model més convenient per a la nostra ciutat. No basta amb posar el projecte a exposició pública i esperar que els veïns facin al·legacions. El Consell de Mallorca i l’Ajuntament han d’explicar el projecte a la ciutadania i han d’escoltar les seves aportacions. Aquest projecte s’ha de fer escoltant a tothom”.

MÉS també sol·licitarà que s’ampliï el termini d’exposició pública fins a tres mesos. Ara mateix, el termini d’exposició és de trenta dies hàbils. MÉS per Inca va presentar una moció en aquest sentit al ple del passat divendres que va ser rebutjada pel Partit Popular. Tanmateix, dilluns mateix MÉS va tornar a presentar la seva petició. “Confiam que el batle d’Inca s’ho repensi i vetli per interessos dels ciutadans d’Inca”, apunta Andreu Caballero. Així mateix, Joan Font, portaveu de MÉS al Consell de Mallorca, també presentarà aquesta petició al proper ple de la institució mallorquina que presideix la inquera Maria Salom.

Per la seva banda, Antoni Rodríguez, portaveu de MÉS a l’Ajuntament d’Inca, explica que “des de MÉS per Inca volem estudiar amb deteniment aquest projecte i trobar l’alternativa que sigui millor per al conjunt de la ciutadania. D’entrada, hem de dir que la proposta del Consell de Mallorca no ens sembla la més adequada per a la ciutat d’Inca. El projecte que han presentat no servirà per resoldre els problemes de mobilitat que té la ciutat d’Inca i en crearà de nous, com és el cas del camí de l’Ermita o el camí vell de Pollença”.

Finalment, des de MÉS mostren la seva desconfiança davant algunes modificacions del traçat. En aquest sentit, la coalició reclama als responsables polítics una explicació que justifiqui aquest canvis.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here