Assemblea Constituent de MÉS per Inca

Des de les agrupacions locals del PSM-Entesa i IniciativaVerds a Inca et volem convidar a participar l’Assemblea Constituent de MÉS per Inca, que arriba després d’un procés en el que hem realitzat una sèrie de reunions en les quals hem pogut comptar amb la presència de gent d’ambdues formacions, així com  simpatitzants i gent independent, a qui agraïm la seva col·laboració. Fruit d’aquestes reunions, hem redactat un document sobre el model de ciutat que volem i un altre sobre el model d’organització política que pretenen ha de ser MÉS per Inca. Aquests documents seran posats a debat durant l’assemblea.

MÉS per Inca vol ser un projecte obert i participatiu. Per això mateix volem comptar amb la teva presència i col·laboració. Esperam les teves aportacions, i ens agradaria comptar amb la teva ajuda per a millorar la nostra ciutat i la nostra organització, i per ajudar-nos a fer arribar aquest projecte al conjunt de la societat d’Inca.

L’assemblea tindrà lloc a la seu de la coalició de MÉS  per Inca, situada a la plaça Antoni mateu s/n d’Inca, el proper dissabte dia 5 d’abril d’acord amb el següent horari:
– 10:00 h: Recepció

– 10:15 h: Formació dels diferents grups de treball
– 10:30 h: Debat document polític: Benestar i Territori (grups de treball en paral·lel)
– 11:15 h: Debat document polític: Ciutadania i Economia (grups de treball en paral·lel)
– 12:00 h: Debat i votació del document polític
– 12:30 h: Debat i votació del document d’organització
– 13:00 h: Votació de la candidatura a la comissió permanent
– 13:30 h: Tancament de l’acte
– 14:00 h: Dinar

Si vols canviar la teva ciutat, participa, vine a MÉS, perquè amb tu #sommés.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here