MÉS per Inca celebra l’Assemblea Constituent amb la vista posada al 2015

La coalició MÉS per Inca ha celebrat avui la seva Assemblea Constituent, en què la formació ha donat el sus per encarar l’any preelectoral amb l’objectiu de promoure el canvi polític les eleccions municipals de 2015. L’Assemblea ha aprovat el document polític amb propostes que serviran per configurar un nou model de ciutat davant l’esgotament del model del PP. El model proposat per MÉS per Inca està basat en la defensa dels serveis públics, en el desenvolupament econòmic local, en la recuperació de l’autonomia de les persones i de les famílies, i en un model de gestió pública més obert, més participatiu i més democràtic.

També s’hi ha aprovat un document d’organització, i s’ha elegit una Permanent amb Antoni Rodríguez com a coordinador i Biel Frontera com a portaveu. Rodríguez ha afirmat: “Avui és un dia històric. La gent del PSM-Entesa, d’IniciativaVerds i un grup de gent independent d’Inca hem constituït l’Assemblea de MÉS per Inca. Aquest és el sus per poder treure els millors resultats possibles a les eleccions del 2015. El més engrescador és el compromís de la gent a participar del projecte, i la força i les ganes de tothom per fer feina per una Inca millor”.

Durant les darreres setmanes MÉS per Inca ha fet un procés de debat previ a l’Assemblea en que han participat els militants del PSM-Entesa i d’IniciativaVerds, així com ciutadans independents interessats en fer propostes per millorar la ciutat. Rodríguez ha destacat: “ens organitzam de manera assembleària, estam oberts a la participació de tothom”.

A l’Assemblea s’ha produït un debat sobre diferents aspectes de la política municipal i del model de ciutat, arran del qual s’han concretat algunes propostes. Entre d’altres, promoure un pla per millorar i ampliar l’oferta educativa pública a Inca, per a tres legislatures. Des de MÉS per Inca constaten la necessitat de remodelar de forma integral els edificis del CEIP Llevant, l’IES Berenguer d’Anoia i el Centre per a Adults i de Formació del Professorat, a més d’ampliar l’oferta.

Documents:

Document polític debatut a l’Assemblea Constituent de MÉS per Inca

Document d’organització debatut a l’Assemblea Constituent de MÉS per Inca

 

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here