MÉS per Inca denuncia el mal estat en què es troben les pistes esportives urbanes

MÉS denuncia el mal estat en què es troben les pistes esportives urbanes a Inca i reclama a l’equip de govern municipal que hi posi remei. En aquest sentit, Andreu Caballero, regidor de MÉS a l’Ajuntament d’Inca, posa de manifest que “ara mateix jugar a bàsquet en aquestes zones d’oci resulta pràcticament impossible pel mal estat en què es troben les pistes esportives de la plaça Illes Balears o la plaça Antoni Mateu”.

Andreu Caballero explica que “a la pista de bàsquet de la plaça Illes Balears fa mesos que una cistella penja del tauler i a la plaça Antoni Mateu la cistella està rompuda i el trespol està aixecat, la qual cosa resulta molt perillosa perquè s’hi pot travelar fàcilment”. El regidor de MÉS apunta que “aquesta situació no és d’ara, fa mesos que es troben en aquest estat tan lamentable. El nostre grup ha rebut queixes dels usuaris en més d’una ocasió i les hem traslladat a l’equip de govern de l’Ajuntament d’Inca que no han actuat fins ara”.

El regidor de MÉS apunta que “aquestes zones esportives compleixen una funció social i d’oci important. Són moltes les persones que es reuneixen en aquest llocs per practicar l’esport. No entenem com és possible que l’Ajuntament d’Inca acabi de destinar 60.000 euros en fer un nou circuït de running i no sigui capaç de mantenir practicable dues pistes de bàsquet”.

 

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here