MÉS lamenta que Maria Salom s'hagi negat a construir un pas segur entre la Gran Via i la zona esportiva de Constància, Sallista i Beat

MÉS lamenta que el grup de consellers del Partit Popular, amb Maria Salom al capdavant, hagin refusat la moció que MÉS per Mallorca va defensar ahir al Ple del Consell de Mallorca en la qual es sol·licitava al Govern Insular que construís un pas segur entre la Gran Via d’Inca i la zona esportiva del Constància, Sallista i Beat Ramon Llull.

Andreu Caballero, regidor de MÉS a l’Ajuntament d’Inca, explica que “la moció que ha presentat el grup de consellers de MÉS per Mallorca és la mateixa que es va aprovar al darrer ple de l’Ajuntament d’Inca amb el suport de tots els grups municipals”. El regidor de MÉS posa de manifest que “aquesta reivindicació ja ve d’enrera. De fet, el text de la moció aprovada pel ple municipal és el mateix que l’any 2004 va presentar l’aleshores batle d’Inca, Pere Rotger, i que va comptar amb el vot favorable de Maria Salom, qui era regidora d’Hisenda de la corporació municipal”.

Andreu Caballero apunta que “és cert que ara la titularitat d’aquesta part de la carretera ja no és del Consell de Mallorca. Però també és cert que es tracta d’una reivindicació històrica que arranca de quan aquesta carretera era del Consell i mai no s’ha tengut en compte. A més, la carretera de Sineu si és de titularitat del Consell de Mallorca i es podria trobar una solució comuna a ambdues carreteres. I també s’ha de tenir en compte que el Consell de Mallorca està renegociant el conveni de carreteres i disposa de partida pressupostària per afrontar aquestes infraestructures. Sembla mentida que ara mateix el Consell de Mallorca hagi licitat la millora dels accessos a Palma per un import superior als 45 milions d’euros i no pugui fer un pas per a vianants que no costaria més de 200.000 euros”.

El regidor de MÉS recalca que “en qualsevol cas, el problema existeix i requereix d’una solució immediata perquè estam xerrant de la seguretat de les persones. Per tant, instam a Maria Salom i Rafel Torres a que s’hi posin d’acord i en trobin una solució”.

 

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here