PSM-IV vol que els pressupostos de l'Estat incloguin una partida per rehabilitar el Teatre Principal d'Inca

PSM-IniciativaVerds vol que els pressupostos de l’Estat incloguin una partida destinada a la rehabilitació del Teatre Principal d’Inca. És per això que, a través del diputat de Compromís, Joan Baldoví, han presentat una esmena als pressupostos presentats pel Govern de Mariano Rajoy per tal de crear una partida de 1,5 milions d’euros per contribuir a la rehabilitació de l’edifici del Teatre Principal d’Inca.

Per la seva part, Antoni Rodríguez, portaveu de PSM-IniciativaVerds a l’Ajuntament d’Inca, ha participat aquest matí en la reunió del Patronat Teatre Principal d’Inca i ha demanat als representants de les tres institucions propietàries de l’edifici (Ajuntament, Consell i Govern de les Illes Balears) que donin suport a la iniciativa presentada al Congrés pel diputat de Compromís.

Antoni Rodríguez explica que “la rehabilitació del Teatre Principal d’Inca és una empresa emblemàtica i ambiciosa que precisa de la col·laboració de totes les institucions públiques. Volem que el Govern de l’Estat s’impliqui en aquest projecte cultural de la mateixa manera que ho ha fet amb altres iniciatives similars. I demanam a l’Ajuntament d’Inca, al Consell de Mallorca i al Govern de les Illes Balears que facin pinya per fer que això sigui possible. Confiam que els diputats del Partit Popular i del PSOE donin suport a l’esmena que hem presentat des de PSM-IV a través del diputat Joan Baldoví”.

Finalment, Antoni Rodríguez apunta que “la rehabilitació i la posada en  funcionament del Teatre Principal d’Inca també contribuirà a la dinamització l’economia i a crear llocs de feina. En aquest sentit, esperam que, per part de les administracions, compti amb el mateix suport entusiasta que han rebut altres projectes més impactants i menys sostenibles”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here