PSM-IniciativaVerds insta Serveis Ferroviaris a reobrir el baixador de Crist Rei

PSM-IniciativaVerds d’Inca lamenta que Serveis Ferroviaris de Mallorca hagi tancat el baixador de Crist Rei. En aquest sentit, Andreu Caballero, regidor de PSM-IniciativaVerds a l’Ajuntament d’Inca, explica que “Serveis Ferroviaris de Mallorca va tancar el passat dia 5 de novembre el baixador del tren situat al costat de la barriada de Crist Rei sense donar cap tipus d’explicació. Aquest fet suposa que els usuaris des d’aquesta barriada han de fer una voltera considerable per accedir al tren: han de travessar pels passos soterrats i anar fins a l’entrada principal de l’estació, a l’altre costat de les vies del tren; i quan el comboi surt des de l’andana de Crist Rei, tornar a creuar les vies per l’accés soterrat de l’interior, que quan plou es nega com va succeir la setmana passada”.

Andreu Caballero afirma que “no entenem perquè el Govern tanca aquest baixador ni perquè es discrimina d’aquesta manera els ciutadans de la barriada de Crist Rei; més si tenim en compte que just fa un any es realitzaren obres de millora i condicionament d’aquest accés. És per això que presentarem una moció al proper plenari municipal per tal que l’equip de govern defensi els interessos dels ciutadans d’Inca i insti el Govern de les Illes Balears a reobrir aquest pas”.

El regidor de PSM-IniciativaVerds també recorda que, en el que duim de legislatura, el Govern de les Illes Balears ha tancat unilateralment l’Oficina d’Informació Turística i de Transport i l’aparcament de la plaça Antoni Mateu davant la passivitat del govern municipal. En aquest sentit, Andreu Caballero considera que “el batle d’Inca s’hauria de posar del costat dels inquers i reclamar al Govern que compleixi amb els acords signats”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here