PSM-IniciativaVerds sol·licita que s'allargui un altre mes l'exposició pública del projecte de la Ronda Nord d'Inca

PSM-IniciativaVerds ha sol·licitat al Departament de Carreteres del Consell de Mallorca i a l’Ajuntament d’Inca que contemplin la possibilitat d’allargar un altre mes el període d’exposició pública del projecte de la Ronda Nord d’Inca. Andreu Caballero, regidor de PSM-IniciativaVerds a l’Ajuntament d’Inca, argumenta que “l’estudi informatiu per a la determinació de la zona de reserva de la Ronda Nord d’Inca es va publicar al BOIB el 19 de juliol i el període d’al·legacions finalitzarà el proper 24 d’agost. No consideram que aquestes dates estivals sigui les més adequades per a facilitar la participació de la ciutadania. Pensam que un projecte tan important com és la Ronda Nord d’Inca es mereix que les persones afectades puguin presentar amb tranquil·litat i de manera ben argumentada les seves al·legacions”.

El regidor de PSM-IniciativaVerds posa de manifest que “és cert que en el període establert s’han presentat un bon nombre d’al·legacions, la qual cosa confirma que aquest projecte és d’una importància rellevant i que afecta a un nombre considerable de ciutadans. I és molt probable que en els pocs dies que queden encara se’n presentin més. Però també és veritat que alguns altres encara no s’han assabentat o no han tengut el temps suficient per presentar les seves al·legacions de manera precisa i motivada”.

Andreu Caballero explica que “no pretenem demorar innecessàriament el projecte, sinó garantir la transparència i la participació ciutadana. Hem hagut d’esperar molts d’anys perquè el Consell donàs llum verda a aquest projecte, ara que ja hi som, volem que es facin les coses bé, amb totes les garanties”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here