PSM-IV considera que les retallades de Rajoy són un frau democràtic i un atac a l'estat social de dret

PSM-IV presenta una moció perquè l’Ajuntament d’Inca se posicioni contra aquestes mesures que empobriran les famílies inqueres

PSM-IniciativaVerds considera que les retallades aprovades pel Govern de Mariano Rajoy són un frau democràtic i un atac a l’estat social de dret que empobrirà les classes mitjanes i treballadores i deixaran moltes famílies desamparades i en una situació econòmica molt precària. És per això que PSM-IV ha presentat una moció al ple de l’Ajuntament d’Inca per tal que la institució inquera se posicioni contra aquestes mesures dramàtiques i emplaci el Govern de l’Estat a prendre altres mesures que no afectin tan negativament les famílies i la seva economia.

Andreu Caballero, regidor de PSM-IV a l’Ajuntament d’Inca, explica que “les mesures aprovades pel Govern del PP repercutiran negativament en l’economia i en la qualitat de vida dels ciutadans d’Inca i de tot l’Estat. Més que rescatar-nos, sembla que vulguin enfonsar el vaixell!”. El regidor de PSM-IV també apunta que “aquest paquet de mesures incrementarà les desigualtats socials i econòmiques de la nostra societat. A més, algunes d’aquestes retallades també suposen una devaluació de la qualitat democràtica i la pèrdua de drets i llibertats de tota la ciutadania”.

El regidor de PSM-IV posa de manifest que “les retallades imposades pel Govern de Mariano Rajoy són tremendament injustes. Les mesures pel rescat al sistema bancari especulatiu no poden anar en detriment de la qualitat de vida de les persones, de la subsistència de les famílies o de l’exercici dels seus drets i llibertats. Així no en sortirem de la crisi!”.

Finalment, Andreu Caballero explica que “som conscients que s’han de prendre decisions, però no compartim en absolut les propostes del PP que fan recaure la crisi sempre sobre les mateixes espatlles. Per què han de ser els ciutadans els que paguin les conseqüències del rescat? Per què no s’ha pres cap mesura contra els vertaders responsables de la crisi del sistema financer? Per què s’ha aprovat una amnistia per als defraudadors fiscal i se puja els imposts a les classes mitjanes i treballadores? Des de PSM-IniciativaVerds apostam per propostes alternatives que retallin també als poderosos i no només als més pobres i a les classes mitjanes”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here