Compromís amb Inca: Ronda Nord,Teatre Principal i tractament de residus

Els candidats al Consell de Mallorca de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa, Joan Font i Magdalena Palou, han expressat avui el seu compromís amb Inca, concretat amb el suport a la ronda nord, el Teatre Principal i tractament de residus.

Ronda Nord d’Inca

Els candidats al Consell de Mallorca de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa, Joan Font i Magdalena Palou, s’han compromès a prioritzar l’execució de l’esperada Ronda Nord d’Inca. El compromís és que l’obra pugui executar-se a principi de la propera legislatura.

Aquesta obra té un pressupost de 9 milions d’euros. Des del PSM-IniciativaVerds d’Inca es proposa que sigui una carretera urbana de dos carrils, amb un carril per a bicicletes i un altre per a vianants.

El projecte de la Ronda Nord és necessari per la ciutat per millorar la connectivitat i la mobilitat, la fluïdesa del trànsit urbà, i l’eliminació dels perills que suposen les entrades de les carreteres.

Teatre Principal d’Inca
Els candidats al Consell han manifestat  que la institució insular complirà amb els compromisos amb la Fundació Teatre Principal d’Inca. En aquest sentit, Joan Font ha recordat que en aquesta legislatura des del Departament de Cultura del Consell sempre s’ha estat predisposat a fer aquesta aportació.

La coalició PSM-IniciativaVerds d’Inca, reivindica el Teatre Principal com una prioritat per a la propera legislatura. En aquest sentit, els candidats Antoni Rodríguez i Biel Frontera, han assenyalat que faran que l’Ajuntament es posi al capdavant de la rehabilitació i condicionament del Teatre Principal amb l’ajuda de les altres institucions que en són responsables.

Els candidats de la coalició han remarcat que durant aquesta legislatura han duit endavant tota una sèrie d’iniciatives encaminades a fer possible el Teatre Principal. En aquest sentit recorden que la Conselleria presidida per Xisca Vives s’han aportat un milió d’euros per a la rehabilitació, i que des del grup municipal s’ha demanat la inclusió dins el programa de Rehabilitació de Teatres Històrics del Ministeri de Foment i Habitatge que podria suposar una aportació de 3,6 milions d’euros.

El Teatre Principal ha d’esdevenir el catalitzador de la política cultural del municipi. En aquest sentit, la coalició PSM-IniciativaVerds d’Inca aposten perquè Inca esdevengui una ciutat capdavantera i un referent comarcal a nivell social, cultural i econòmic.

Tractament de residus
Magdalena Palou, també ha expressat el seu suport al canvi de model en la recollida de residus, basat en una millora de la recollida selectiva, el compostatge i la reducció. Aquestes mesures, a més d’un benefici ecològic,  suposaran un estalvi econòmic per als ciutadans d’Inca.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here