PSM-IniciativaVerds d’Inca presenta la candidatura “llesta per governar”

La coalició nacionalista i ecosocialista ha presentat aquest dissabte al Parc Bit d’Inca la llista que encapçala Antoni Rodríguez i Andreu Caballero

El PSM-IniciativaVerds d’Inca presenta la candidatura que està preparada per governar. Antoni Rodríguez ha assegurat aquest cap de setmana que “setze anys després de govern ininterromput del PP, a Inca li cal una regeneració democràtica: persones i idees noves”.

Antoni Rodríguez, candidat a la batlia, s’ha reunit amb la trentena de persones que componen la llista que concorrerà a les eleccions municipals del proper dia 22 de maig. Rodríguez i Andreu Caballero, actuals regidors del PSM al consistori, encapçalen una candidatura que compta amb Isabel Barceló com a número tres, i Biel Frontera, com a quart candidat.

“Som una garantia de polítiques de progrés”. Rodríguez presenta David Abril, coordinador d’IniciativaVerds, i Xisca Vives, actual Consellera de Comerç, Indústria i Energia del Govern, tanquen la llista.

“Estem llestos per governar, i tenim dos objectius: reactivar econòmicament Inca i tenir cura del benestar i de la qualitat de vida dels ciutadans”. Antoni Rodríguez garanteix que prioritzen el benestar de les persones.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here