PSM i IniciativaVerds, junts per Inca

Nacionalistes i ecosocialistes es presenten com a garantia d’un nou model de govern.

PSM i IniciativaVerds concorreran junts a les properes eleccions municipals d’Inca. Així ho han decidit per àmplia majoria les assemblees locals dels nacionalistes i dels ecosocialistes d’Inca.

Antoni Rodríguez, secretari general del PSM d’Inca i cap de llista de la coalició, manifesta que “després de 16 anys de govern del PP, Inca necessita un canvi de govern que aporti noves idees, que es plantegi nous reptes i que els afronti amb il·lusions renovades. L’acord al qual hem arribat PSM i IniciativaVerds ens permet presentar-nos com a garantia d’aquest nou model de govern”. En aquest sentit, Antoni Rodríguez assegura que “presentam un projecte engrescador i obert que suma sensibilitats i persones preparades per dur endavant un programa de govern que recuperi el dinamisme econòmic de la nostra ciutat, que treballi per millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans sense cap excepció i que sigui un referent comarcal en tots els aspectes. Sens dubte, un projecte compromès amb Inca”.

Per la seva banda, Biel Frontera, coordinador d’IniciativaVerds d’Inca, afirma que “necessitam un govern municipal que tengui en compte l’opinió de tota la ciutadania i que treballi pel benestar de la societat en el seu conjunt. I, en aquest sentit, la coalició PSM-IniciativaVerds és la millor garantia d’un canvi de model en la manera de governar”. Així mateix, Biel Frontera posa de manifest que “més que mai, precisam d’un govern municipal que gestioni els diners públics d’una manera eficient, eficaç i transparent, que sigui capaç de crear les condicions necessàries per generar riquesa i llocs de treball, i per aconseguir una ciutat sostenible al servei de les persones i del medi ambient”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here