Alice Weber, candidata a la batlia d’Inca

La portaveu de Més per Inca a l’Ajuntament i coordinadora de l’agrupació serà la candidata de la formació ecosobiranista a les eleccions municipals del proper mes de maig de 2023.

L’assemblea oberta de Més per Inca, celebrada aquest dissabte al Claustre de Sant Domingo, ha triat Alice Weber com a cap de llista per a les properes eleccions municipals de maig 2023.

Durant la trobada, Weber ha defensat que “Més per Inca ha estat una peça clau al govern local com a garantia de progressisme” i ha destacat “la força de la il·lusió per seguir impulsant les propostes d’una esquerra sobiranista imprescindible per a Inca”.

L’actual portaveu de Més per Inca a l’Ajuntament va assumir el lideratge del partit el 2014. Durant aquests anys ha encapçalat les àrees de cultura, memòria democràtica, normalització lingüística, educació i formació.

Durant l’assemblea, celebrada aquest dissabte, els membres del grup municipal també han explicat la gestió a les àrees de govern de l’Ajuntament d’Inca. En aquest sentit, s’ha destacat el treball realitzat al capdavant del Centre de Formació d’Inca, creant oportunitats laborals i formatives, la consolidació de l’àrea de Cultura, com a “referent” d’una oferta cultural “inclusiva” i “participativa”, i les iniciatives mediambientals impulsades al municipi.

Per la seva banda, el coordinador general i candidat de Més per Mallorca a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia, ha posat en valor la tasca de Weber i de Més per Inca, duta a terme a l’ajuntament, alhora que ha apuntat que “la força i l’empenta de MÉS per Mallorca són els candidats als municipis de l’illa que, juntament amb tota la gent que conforma les agrupacions, són el motor que mou la formació i que farà augmentar el nombre d’alcaldies ecosobiranistes a partir del maig del 2023″.

A l’acte també hi han assistit el secretari general de Més per Mallorca, Jaume Alzamora, la portaveu ecosobiranista Marta Carrió, la diputada Joana Aina Campomar, a més de representants de les agrupacions locals de Sa Pobla, Alaró, Búger, Binissalem i Palma que han volgut acompanyar a Weber durant la seva elecció com a cap de llista.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here