L’Ajuntament d’Inca contractarà 53 persones més dins el projecte Inca Reactiva 2020-21

El Centre de Formació d’Inca, dirigit per Biel Frontera, continua gestionant projectes d’ocupació per facilitar oportunitats laborals i de formació a les persones que més ho necessiten. En aquest sentit, ha iniciat el segon torn de contractacions del projecte d’ocupació Inca Reactiva 2020-21, amb el qual es contractarà 53 persones més, que es sumen a les 77 persones ja contractades en el primer torn.

El regidor de Treball i Ocupació, Biel Frontera, destaca que «estam molt satisfets amb la feina que estan realitzant totes les persones contractades en el primer torn i la gestió que s’ha duit a terme per poder fer realitat aquest projecte des de l’Àrea de Formació. Amb el segon torn, volem centrar els esforços a donar oportunitats a les persones que viuen situacions més complicades, aquelles aturades durant un llarg termini i de més edat

El termini d’inscripció a aquestes ofertes finalitza dilluns dia 8 de març i es podran realitzar a través del següent enllaç: https://formacio.incaciutat.com/mod/page/view.php?id=774&fbclid=IwAR00yJUcvomz-Ixk8hqsL9LKH1AHo8-Isx1zuV2fyMobIHkAFCjppaLVz3s

Entre els perfils que s’oferiran es troben els de personal de neteja, personal d’atenció al públic, personal de pintura, picapedrer i jardineria, auxiliars d’administració, consergeria, educació infantil, monitors de llar d’infants, entre d’altres.


Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here