L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Inca presenta el cicle de visites guiades

Al llarg d’11 visites, des de l’Ajuntament d’Inca es pretén donar a conèixer una part important del patrimoni de la ciutat entre els veïns. Aquesta ha estat la premissa sota la qual s’ha presentat el programa de visites guiades que es duran a terme enguany. El programa és iniciativa de l’Àrea de Cultura, gestionada per Antoni Rodríguez, i compta amb la participació de la Fundació Es Convent, el Centre de Professors d’Inca i diferents experts.

PresVisitesGuiades_16

“Pensam des de l’Àrea de Cultura que s’ha aconseguit un programa que servirà a molts per descobrir la riquesa patrimonial de la nostra ciutat, que sempre ha estat oblidada”, ha declarat Rodríguez. El projecte consisteix en una conferència prèvia per fer una introducció a la temàtica i, uns dies després, una visita guiada i comentada per il·lustrar-ho tot. Pere Rayó, Miquel Pieras, Magdalena Sastre, Biel Pieras i Guillem Reus seran els experts que impartiran els coneixements sobre cada assumpte i també conduiran les passejades per descobrir els béns culturals d’Inca. Els convents mendicants, la indústria de la sabata o l’arquitectura gòtica a la ciutat seran algunes de les propostes per als pròxims mesos.

Un dels objectius del programa és que els mateixos inquers puguin descobrir la riquesa i varietat del patrimoni de la ciutat. “Volem rompre el mite que a Inca no hi ha res per visitar; per això primer ho volem mostrar als inquers, perquè siguin ells els qui puguin actuar com a altaveus des del coneixement propi de poble”, ha esmentat Rodríguez. Des de l’Ajuntament es valora aquesta acció com una primera pedra per a futurs projectes de promoció turística.

Consulta el programa de les visites guiades

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here