L’Assemblea de MÉS per Inca aprova el programa del canvi a Inca

La formació aposta per liderar el canvi a l’Ajuntament i aplicar un programa de govern centrat en l’interès general, la dinamització ciutadana i econòmica i la participació

 

20150411_assemblea_mes_inca_1
L’Assemblea de MÉS per Inca ha aprovat avui el programa electoral amb el qual pretén liderar el canvi a l’Ajuntament d’Inca per tal d’aplicar unes noves polítiques a la capital del Raiguer. El programa electoral s’ha elaborat després de múltiples trobades sectorials que s’han realitzat durant els darrers mesos i que han comptat amb la participació de persones molt sensibilitzades i actives.
Biel Frontera, coordinador del programa i número 3 de la candidatura, ha explicat que el programa de MÉS per Inca s’ha elaborat amb els principis de defensa de l’interès general i la participació ciutadana com a base. Ha destacat les propostes d’impuls a la dinamització social per tal d’afavorir un poble més cohesionat i amb una major oferta d’activitats.
Antoni Rodríguez, candidat a la batlia, ha afirmat que MÉS per Inca aportarà la sensibilitat envers els problemes i les necessitats dels inquers i inqueres que li ha mancat al govern municipal les darreres legislatures. Així, MÉS per Inca prioritzarà la despesa social i donarà un impuls a les àrees de Serveis Socials, Educació, Formació, Foment de l’ocupació, Cultura i Esports.
A l’Assemblea ha participat el candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, Biel Barceló, que ha encoratjat els militants i simpatitzants de MÉS per Inca a implicar-se activament en la campanya per tal d’aconseguir un canvi de polítiques tant a Inca com a Mallorca i a les Illes Balears. Barceló ha explicat que el Govern de canvi liderat per MÉS tindrà tres línies bàsiques d’actuació: aplicarà polítiques de participació i transparència per tal d’eradicar definitivament la corrupció política, serà un Govern de gent preparada que des del primer minut treballarà per aplicar mesures per crear llocs de feina i sortir de la crisi creant prosperitat compartida, i serà un Govern que prendrà les decisions aquí, compromès amb els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears i que defensarà el dret de la gent d’aquesta terra a decidir sobre totes les qüestions que ens afecten.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here