MÉS considera tremendament estrany que l’Ajuntament d’Inca convoqui dos llocs de feina amb un sou brut “a convenir”

MÉS per Inca considera tremendament estrany que l’Ajuntament d’Inca hagi convocat una oferta per cobrir dos llocs de treball de docents d’accions formatives amb un sou brut “a convenir”. Biel Frontera, portaveu de MÉS per Inca, considera sorprenent que una administració pública pugui oferir dues places de feina amb un sou a convenir quan aquestes places han de tenir una partida pressupostària darrera que limiti els salaris màxims.

sou_a_convenir

El portaveu de MÉS per Inca afirma que “a l’oferta hauria d’aparèixer un sou fixat o, en tot cas, que el lloc de feina es retribuirà a partir de les taules salarials d’una determinada escala funcionarial”. Des de MÉS per Inca sol·liciten l’expedient d’aquestes contraccions i demanen la compareixença de la regidora de Formació perquè expliqui els motius d’aquestes contractacions tan estranyes.

Per altra banda, MÉS per Inca assegura que la convocatòria té defectes de transparència i publicitat. En aquest sentit, Biel Frontera explica que “a la convocatòria no es publica la comissió de selecció, cosa que és d’obligat compliment. L’Ajuntament d’Inca s’ha limitat a publicar l’oferta d’aquestes dues places de feina al pàgina web de l’Ajuntament. El termini de presentació de candidatures finalitza dilluns dia 16, i a dia d’avui, no s’ha fet cap tipus de publicitat als perfils de l’Ajuntament a les xarxes socials, que arriben a un major nombre de persones que una secció de la web municipal.

Més informació sobre la convocatòria: http://incaciutat.com/24574/

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here