MÉS per Inca alerta que els contenidors de fora vila es converteixen en abocadors incontrolats

MÉS per Inca alerta que els punts on es situen els contenidors de recollida de fems de fora vila es converteixen en abocadors incontrolats. En aquest sentit, Andreu Caballero, regidor de MÉS a l’Ajuntament d’Inca, explica que “alguns punt de recollida de fems de fora vila han esdevingut abocadors incontrolats per culpa del comportament incívic d’algunes persones. Un dels casos més habituals és el del punt verd situat al costat de l’Escorxador. Tanmateix, aquesta problemàtica s’estén per altres indrets del terme municipal d’Inca”.

Andreu Caballero posa de manifest que “al costat dels contenidors de fora vila es troben tot tipus de residus i deixalles: restes de materials d’obra, electrodomèstics, mobles, peces de cotxes, restes de poda, etc. Aquests materials precisen d’un procés de reciclatge especial i cada vegada és més habitual trobar aquests residus abocats de manera incontrolada en sòl rústic”.

El regidor de MÉS per Inca considera necessari i urgent prendre mesures per acabar amb aquesta problemàtica. En aquest sentit, Andreu Caballero apunta que “hem de conscienciar la ciutadania de les conseqüències que poden tenir per al medi ambient i per a la salut aquests abocaments incontrolats. Tanmateix, s’hauran de prendre altres mesures coercitives per evitar les actuacions incíviques i contràries a les ordenances municipals. És evident que les mesures que s’han pres fins ara no han estat suficients. Serà necessari estudiar alternatives i intensificar la labor per eradicar aquesta situació”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here