Andreu Caballero (MÉS): "És una vergonya que l’accés del tren des de Crist Rei continuï tancat i que els passos soterrats no tenguin vigilància"

Andreu Caballero, regidor de MÉS a l’Ajuntament d’Inca, considera vergonyós que l’accés del tren des de la barriada de Crist Rei continuï tancat des del 5 de novembre del 2012. El regidor de MÉS ha fet aquesta consideració després que el gerent de SFM hagi remés un informe a l’Ajuntament d’Inca en el qual al·lega que la reobertura d’aquest accés no està justificat tècnicament.

Andreu Caballero posa de manifest que “el tancament d’aquest accés crea molèsties innecessàries als usuaris de la barriada de Crist Rei i és un greuge comparatiu. Com és possible que tant en aquesta legislatura com en l’anterior s’hagin fet obres de condicionament d’aquest accés i ara diguin que no està justificada la seva obertura?”. El regidor de MÉS per Inca recorda que “el ple de l’Ajuntament ha aprovat en diverses ocasions mocions en les quals reclamava la reobertura d’aquest accés. El batle ens va dir en diverses ocasions que SFM feia comptes reobrir-lo. Ara ens diuen que no i, per tant, o el gerent de SFM enganyava el batle o bé el batle ens enganyava a nosaltres; en qualsevol cas, és un fet greu”.

El regidor de MÉS també apunta que “SFM va tancar el pàrquing de la plaça Antoni Mateu l’1 de desembre del 2010, incomplint de manera unilateral el conveni signat entre aquesta empresa pública i l’Ajuntament d’Inca”. Andreu Caballero recorda que “d’ençà que es va tancar l’aparcament, els passos soterrats de Crist Rei varen quedar sense vigilància perquè les càmeres de seguretat es controlaven des de l’oficina situada als aparcaments”. En l’informe que ha enviat pel gerent de SFM a l’Ajuntament d’Inca, Serveis Ferroviaris se’n desentén de la vigilància dels passos que passen per davall de les vies del tren.

Andreu Caballero no entén perquè el batle d’Inca vol firmar un nou conveni que només beneficia a SFM i en el qual no hi ha cap compromís respecte tots aquest punts. El regidor de MÉS per Inca considera “insultant” que l’Ajuntament d’Inca regali l’antic magatzem del tren a SFM quan el Govern ha incomplit els dos convenis que regulaven el parquing de la plaça Antoni Mateu i l’oficina d’informació situada a l’antic magatzem del tren i es nega a reobrir l’áccés de Crist Rei”.

Andreu Caballero opina que “el que hauria de fer el batle d’Inca és denunciar l’incompliment d’aquest dos convenis i recuperar l’ús d’aquest dos immobles que són de titularitat municipal. També hauria de complir els acords de ple i exigir a SFM que reobri l’accés de Crist Rei i assegurar la vigilància dels passos soterrats. És una vergonya que després de tres anys reclamant això encara no s’hagi fet res”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here