MÉS per Inca demana una reunió urgent del Consell Municipal d'Educació de la ciutat

MÉS per Inca ha demanat en un escrit adreçat al batlle una reunió urgent del Consell Municipal d’Educació d’Inca després de comprovar que fa més d’un any que aquest organisme no s’ha reunit.

Els econacionalistes esperen que aquesta reunió serveixi per a tractar amb la comunitat escolar sobre els diversos temes que ara mateix tenen preocupats a la població inquera.

Antoni Rodríguez, portaveu de MÉS per Inca a l’ajuntament, explica que “d’aquesta reunió podria sortir un ampli consens que serveixi per trobar solucions a l’actual problemàtica en que s’ha iniciat el curs. Per a MES per Inca és estrany que mentre el curs s’ha iniciat amb dues setmanes de vaga i amb una greu problemàtica, el consistori inquer no hagi reunit el màxim organisme en matèria d’educació de què disposa per a tractar el tema”. Així mateix recorda de l’existència d’una acord en que aquest organisme es reuniria com a mínim un cop a l’any per a tractar tota la possible problemàtica que puguin tenir els centres d’Inca i la darrera reunió celebrada pel mateix va tenir lloc el 03 d’octubre de 2012.

De la mateixa manera, des de MES s’ha pogut constatar que els estatuts del CONSELL MUNICIPAL D’EDUCACIÓ han quedat desfasats, ja que en ells es parla de “Direcció Provincial del MEC” o de l’existència de “col·legis públics d’EGB”. És per tot això que des del grup nacionalista demanen poder discutir sobre els mateixos i la seva necessària actualització amb els membres del CME d’Inca

Davant tots aquests problemes i d’altres que poden sorgir, des de MÉS per Inca volen que aquest organisme es reuneixi de manera periòdica i estable per avaluar relacions ajuntament-escola i fomentar el coneixement mutu, a més consideren una imprudència política no voler establir ponts de diàleg amb els sectors educatius i pensen que es urgentíssim que es reuneixi el Consell per a la valoració de tota aquesta problemàtica així com per a la recerca conjunta de solucions.

Finalment, Antoni Rodríguez vol que a la reunió del Consell Municipal d’Educació també es convidi la direcció de la FAMPA Illes Balears, representants de la Conselleria d’Educació i dels partits polítics municipals per debatre tots aquest temes en profunditat i per trobar una solució de cara al present curs.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here