MÉS per Inca presenta una moció en suport de l'equip directiu de l'IES Berenguer d'Anoia

MÉS per Inca ha registrat una moció per tal que l’Ajuntament d’Inca manifesti públicament el seu suport a l’equip directiu de l’IES Berenguer d’Anoia i al director del centre, Pere Morell, qui ha presntat la seva renúncia davant les exigències per part de la Conselleria d’Educació perquè el centre educatiu redacti un nou un projecte de tractament integrat de llengües diferent al que ja havia aprovat amb el suport de 2/3 parts del Consell Escolar de l’IES Berenguer d’Anoia.

La moció presentada per MÉS per Inca també demana que es respecti el projecte lingüístic aprovat per l’IES Berenguer d’Anoia i reclama a la Conselleria d’Educació que torni enrere totes les resolucions contra els projectes lingüístics aprovats pels centres educatius. Així mateix, Andreu Caballero demana la derogació del decret 15/2013 que regula el tractament integrat de les llengües als centres docents no universitaris (TIL) que aprovà el Govern Bauzá amb l’oposició de la Mesa sectorial d’educació, els representants sindicals del professorat, la Universitat de les Illes Balears, la Confederació de pares i mares, i milers de professors i professores que s’hi han oposat a títol individual.

MÉs per Inca també vol manifestar la seva solidaritat amb els directors de tres centres educatius de Maó que han estat suspesos de funcions i sou perquè el projecte educatiu dels centres tampoc no s’adapten al TIL. En aquest sentit, Andreu Caballero apunta que “ens sumam al sentit majoritari, gairebé unànime, de tota la comunitat educativa. El Govern Bauzá està duent a terme una guerra sense quarter contra els docents i tota la comunitat educativa. Ara més que mai, la societat en el seu conjunt hem de sortir en defensa de l’ensenyament i del professorat. El que està fent el Govern Bauzá és infame. Mai no havíem tengut un Govern tan indecent!”

Andreu Caballero insta el batle d’Inca que deixi de banda qualsevol servitud partidista i es posi al costat dels docents que estan treballant per educar els joves que són el fonament de les societats futures. “És hora de plantar-se davant les polítiques lingüicistes del Govern Bauzá”, conclou Andreu Caballero.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here