PSM-IV considera una manca de respecte que el PP refusi més d'un miler d'al·legacions contra la pujada de l'aigua

PSM-IniciativaVerds considera una manca de respecte que l’equip de govern del PP hagi rebutjat més d’un miler d’al·legacions que els ciutadans d’Inca han presentat en contra de la pujada del 40% del rebut de l’aigua promoguda pel batle Rafel Torres.

Antoni Rodríguez, portaveu de PSM-IniciativaVerds a l’Ajuntament d’Inca explica que “dijous passat, a la Comissió d’Hisenda, el govern municipal va acordar refusar les al•legacions contra la pujada de l’aigua sense tenir ni tan sols la decència de contar-les: el document aprovat només deia que eren “més d’un milenar”. Amb aquesta manera d’actuar, el govern municipal demostra tenir molt poc respecte cap a la ciutadania”.

Antoni Rodríguez recorda que “en el programa electoral del PP d’Inca, Rafel Torres es va comprometre a congelar tots els impostos i les taxes municipals durant aquesta legislatura, al manco fins que duràs l’actual crisi econòmica. Davant d’aquest allau d’al·legacions presentades pels ciutadans d’Inca, el que hauria d’haver fet el batle és complir amb la seva paraula i retirar la pujada del 40% del rebut de l’aigua potable”.

Antoni Rodriguez opina que “el batle Rafel Torres i el seu equip de govern volen pujar la factura de l’aigua un 40% en el pitjor moment per a la ciutadania. No volen entendre que els ciutadans pateixen la crisi igual o pitjor que les administracions públiques. Més d’un miler d’al·legacions així ho posen de manifest”.

Des de PSM-IniciativaVerds consideren que “moltes persones de diferent color polític han volgut fer saber al batle Rafel Torres que s’havia equivocat i li demanaven que rectifiquicàs, però aquest govern no escolta ningú”.

 

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here