PSM-IniciativaVerds demana pel pla de seguretat, evacuació i emergències de les Fires i Dijous Bo

PSM-IniciativaVerds d’Inca ha demanat per escrit una còpia del pla de seguretat, evacuació i emergències de les Fires i Dijous Bo. Antoni Rodríguez, portaveu de la coalició a l’Ajuntament d’Inca, explica que “alguns veïnats ens han fet arribar les seves queixes per la ubicació a l’avinguda Jaume II d’algunes de les atraccions de les fires. Tallar aquesta via durant més d’un mes provoca retencions de trànsit i renous”.

Antoni Rodríguez posa de manifest que “sobretot, ens preocupa que aquest tall de la carretera Ma-13A pugui suposar algun entrebanc en cas d’alguna emergència. No convé oblidar que el parc de bombers està situat precisament al final d’aquesta via. És per això que volem saber si la ubicació d’aquestes atraccions és la més adequada”.

El portaveu de la coalició nacionalista i ecosocialista explica que “hem hagut de demanar l’informe per escrit perquè a la junta de seguretat celebrada divendres passat, el batle d’Inca no va voler contestar les nostres preguntes sobre aquesta qüestió, quan la reunió, precisament, tractava sobre la seguretat durant les fires”. En aquest sentit, Antoni Rodríguez posa de manifest que “massa sovint, els veïnats, les entitats o agents implicats i els grups de l’oposició, ens hem d’assabentar per la premsa o pel facebook de les intencions del batle i del seu equip de govern municipal, però després no donen cap tipus d’explicació a les comissions o reunions pertinents ni fan cas de les peticions que es fan a través del registre d’entrada de l’Ajuntament. Governen per aconseguir un titular i s’obliden dels espais de debat i diàleg”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here