Proclamades les candidatures de MÉS per Inca

La Comissió de Primàries de MÉS per Inca ha proclamat les candidatures per cobrir els nou primers llocs de la llista a l’Ajuntament d’Inca. S’han presentat un total de 14 candidatures, de les quals una és a cap de llista i 13 a la resta de la llista.

Alice Weber, és la única candidata a encapçalar la llista. L’actual coordinadora de MÉS per Inca i regidora d’Educació, Formació i Ocupació a l’Ajuntament destaca a la seva presentació el seu compromís per donar continuitat a un canvi basat en nova política, bona gestió, capacitat d’escoltar amb empatia i fer feina transversal en xarxa.

Els noms dels presentats a les primàries per ocupar els següents 8 llocs de la llista són: M. Antònia Sancho Tomàs, Helena Cayetano Gómez, Núria Nadal Camprubí, Catalina Estrany Vidal, Aina Ferrer Torrens, Mateu Pieras Villalonga, Lluís Miquel Pradas Ayats, Biel Frontera Borrueco, Pere Josep Quetglas Maroto, Antoni Andreu Ferriol Mora, Leonardo Sigüenza Martínez, Joan Fornés Comas i Alexandre Charles Rolland. Podeu consultar les fotos i els textos de presentació de les candidatures a la pàgina: https://primaries.mespermallorca.cat/candidatures/inca/

Les votacions es duran a terme el dissabte 10 de novembre, conjuntament amb les votacions de les llistes al Consell i al Parlament. Es duran a terme de forma presencial al local de MÉS per Inca entre les 10 h a les 13 h i de les 15 h a les 18 h, i de forma telemàtica per aquelles persones que ho ha hagin demanat així en el moment d’increure’s per poder votar.

El termini d’incripció per poder votar a les primàries de MÉS per Inca (i de MÉS per Mallorca) finalitza el dilluns 29 d’octubre a les 14 hores. La inscripció es fa a través d’un formulari de la pàgina web de MÉS per Mallorca. Les persones que s’han presentat a aquestes primàries faran campanya a partir de l’1 de novembre. MÉS per Inca organitzarà una reunió oberta per presentar les candidatures el proper 6 de novembre a partir de les 18.30h.

 

 

 

 

Consulta l’acta de proclamació de les candidatures a les Primàries de MÉS per Inca

 

 

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here