Alice Weber: “Complim una reivindicació de la comunitat educativa que acabarà amb la saturació”

La regidora d’Educació, Formació i Ocupació i futura candidata de Més a la batlia d’Inca, Alice Weber, reconeix la tasca realitzada per l’Ajuntament i la predisposició de la Conselleria per a l’inici de les obres

El Ple de l’Ajuntament d’Inca ha aprovat, en la sessió de dilluns dia 5 de novembre, la cessió de l’ús del solar municipal situat darrere del Quarter General Luque al Govern per a la futura construcció d’una escola nova.

Després de quedar descartat el projecte dels multicinemes en una part del citat solar; l’Ajuntament d’Inca i, especialment, l’Àrea d’Educació ha pogut donar llum verda a la cessió de l’ús del terreny de titularitat municipal a la Conselleria d’Educació, responsable de l’execució i construcció del nou centre educatiu.

Una prioritat des del principi

La regidora d’Educació, Alice Weber, sosté que resoldre la necessitat d’un nou centre escolar ha estat una prioritat per l’equip de govern municipal “des del minut zero” enfront altres projectes, com el complexe d’oci. Més per Inca, en aquest sentit, va presentar una moció a principis de mandat per a iniciar les gestions necessàries. El fet de cedir l’ús d’un solar en propietat de l’Ajuntament ha permès agilitzar la tramitació i aprofitar la predisposició de la Conselleria per a l’inici de les obres “quan abans”.

Mesura contra la saturació en l’escolarització

Els tres centres públics de Primària del municipi tenen dificultats per donar cabuda a la demanda d’escolarització dels infants, provocant malestar entre les famílies i unes ràtios elevades a les aules, obligant en alguns casos a escolaritzar fora del municipi d’Inca. En aquest sentit, Weber es sent reconfortada: “complim una reivindicació de la comunitat educativa que contribuirà a acabar amb la saturació i a millorar la qualitat docent”. La candidata, finalment, apunta que es tracta d’una notícia “que dóna credibilitat a Inca com a ciutat amiga de la Infància que és”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here