MÉS per Inca vol una ciutat viva, activa i acollidora que creï llocs de feina

Presenta la candidatura municipal en un acte en el Claustre de Sant Domingo. El candidat a la Batlia, Antoni Rodríguez, destaca: “tenim un compromís amb Inca: amb l’economia, amb les persones i amb l’educació”

11174686_811632048913816_4179676642455563500_o
MÉS per Inca ha presentat avui la candidatura que es presentarà a les properes eleccions municipals i el programa de govern amb el qual aspiren a liderar el canvi a l’Ajuntament. El candidat a la Batlia, Antoni Rodríguez, ha explicat: “Tenim un compromís amb Inca: amb l’economia, amb les persones i amb l’educació”. I ha remarcat que la formació ofereix “un govern de gent preparada, al servei dels inquers i les inqueres”, que transformi Inca per fer “una ciutat viva, activa i acollidora, de la qual tots ens sentim orgullosos i on tots passem gust de viure-hi”.

Els candidats de MÉS per Inca han explicat els eixos del programa electoral de la formació. Pel que fa a l’educació, han avançat que promouran la construcció d’un nou centre escolar a Inca. I la número dos de la llisa, Alice Weber, ha explicat: “Hem de solucionar els problemes d’escolarització, necessitam que baixin les ràtios, i treballarem per una plena integració ciutadana”.

Rodríguez ha remarcat la necessitat de dinamitzar l’economia de la ciutat per crear llocs de feina: “La gent ha de menester fer feina, i des de MÉS treballarem perquè Inca sigui una ciutat viva i activa”. El candidat a batle aposta per dinamitzar el comerç de proximitat, crear infraestructures culturals (acabar el Teatre Principal com a “motor cultural i econòmic”) i promocionar l’oferta gastronómica de la ciutat: “Volem que la gent vengui a Inca, compri a Inca, gaudeixi d’una oferta cultural i hi quedi a sopar”.

“Les necessitats bàsiques de les famílies han d’estar cobertes”
En tercer lloc, Antoni Rodríguez ha explicat el “compromís amb les persones”, amb l’objectiu de fer d’Inca una ciutat acollidora, en què “cap família estigui desatesa”. Per això aposten per potenciar els serveis socials: “Duplicarem el nombre de treballadors dels serveis socials. Les necessitats bàsiques de les famílies han d’estar cobertes”. També s’ha compromès a promoure el projecte “Inca, ciutat dels infants”, perquè “una Inca adaptada als més menuts és una ciutat on tots ens sentirem a gust”.

L’acte, al qual han assistit més de 200 persones, ha comptat també amb les intervencions del candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Consell, Miquel Ensenyat, i amb el candidat al Parlament, actual diputat i inquer, David Abril. Ensenyat ha animat els assistents a explicar que “la gent de MÉS per Mallorca som gent del poble, que estimam el poble, que hi treballam des de fa temps, que creim en la participació de bon de veres”.

Abril, per part seva, ha criticat que “una Mallorca amb rècord de turistes, i amb rècord de pobresa, és la Mallorca que tenim; i no és la Mallorca que vull per als meus fills i filla”, per la qual cosa ha instat el públic a “no equivocar-se” dia 24 de maig, per tal d’aconseguir el canvi a les institucions d’Inca, de Mallorca i de les Illes Balears.

 

Enllaç a l’àlbum de fotos de la presentació de la candidatura

 

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here