Alice Weber i Miquel Pieras, nous coportaveus de MÉS per Inca

6a-assemblea-mesperinca-1

MÉS per Inca va celebrar dissabte la seva sisena assemblea, en la que va renovar la seva comissió permanent per un nou mandat de dos anys.

Alice Weber i Miquel Pieras Villalonga faran tàndem com a coportaveus, essent la regidora a l’Ajuntament la nova coordinadora. Agafen el relleu d’Antoni Rodríguez Mir i Biel Frontera Borrueco, que seguiran a la comissió permanent, i que a més són Tinent de Batle i portaveu del grup municipal, respectivament.

L’assemblea també va triar la resta de membres de la comissió permanent. Es varen presentar 19 candidatures, 12 dones i 7 homes, per a 13 places. La més votada va ser Aina Ferrer, seguida d’Antoni Andreu Ferriol, Pere Josep Quetglas i Andrea González. En qualsevol cas, a l’assemblea es va recordar que la participació d’afiliats i simpatitzants de MÉS per Inca és molt important en el dia a dia, i que hi ha reunions obertes cada mes per preparar el plenari municipal, diferents grups de treball sectorials i la disponibilitat per a fer trobades amb el grup municipal en qualsevol moment.

Alice Weber i Miquel Pieras varen agrair el suport de l’assemblea: “sabem que ara tenim molta feina a fer i responsabilitat, però també sabem que tenim moltes persones al costat per acompanyar-nos”.

L’Assemblea va incloure un punt sobre debat de política municipal, a on els regidors de MÉS per Inca varen donar compte de la seva feina i sobre l’actualitat, i es varen recollir diferents propostes per a millorar la ciutat.

Finalment, es va presentar i aprovar una resolució per una Inca MÉS sostenible, en la que es proposa donar prioritat a solucionar diferents problemes de sostenibilitat del nostre municipi, abans de pensar en nous creixements residencials. Així, la resolució critica que el PGOU d’Inca, aprovat el 2012, contempli un sostre de població de 61.470 persones i un creixement de sol urbanitzable per a ús residencial de 12 hectàrees, quan la població actual de la nostra ciutat és de 30.000 habitants i els principals indicadors ambientals tenen un valor no acceptable.

6a-assemblea-mesperinca-3

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here