MÉS per Inca condemna l’atac homòfob que va patir el cantant Kevin Coll al centre d’Inca

MÉS per Inca s’uneix a les mostres de rebuig a l’atac homòfob que va patir el cantant Kevin Coll la matinada del passat dissabte al centre d’Inca. Diversos membres de MÉS per Inca s’han posat en contacte amb ell per fer-li arribar mostres de solidaritat i li han desitjat una prompta recuperació de les ferides que li ocasionaren.
Consideram que la nostra societat no pot permetre comportaments violents com aquests, comportaments d’odi i de repressió cap a persones per la seva condició sexual. És per això que MÉS per Inca presentarà una proposta de declaració institucional per la condemna d’aquest atac i per una ciutat respectuosa amb la diversitat sexual i lliure d’lgtbfòbia al plenari que es celebrarà aquest divendres a l’Ajuntament d’Inca.

 

lliure_homofobia

 

 

2 comentaris a “MÉS per Inca condemna l’atac homòfob que va patir el cantant Kevin Coll al centre d’Inca”

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here