MÉS per Inca es reivindica com la força del canvi per aconseguir una Inca al servei de les persones

acte_central_mesperinca_5

MÉS per Inca ha celebrat aquest divendres vespre l’acte central de la formació. L’acte ha estat presentat pels candidats número 2 i 3, Alice Weber i Biel Frontera, i ha comptat amb les intervencions del diputat i candidat inquer al Parlament, David Abril, i del candidat a la Presidència del Govern, Biel Barceló, i ha conclòs amb el discurs del candidat a la Batlia d’Inca, Antoni Rodríguez.

Rodríguez ha explicat: “Tenim un compromís amb Inca: amb l’economia, amb les persones i amb l’educació”. I ha remarcat que la formació és la força del canvi que ofereix “un govern de gent preparada, al servei dels inquers i les inqueres”, que transformarà Inca per fer “una ciutat viva, activa i acollidora, de la qual tots ens sentim orgullosos i on tots passem gust de viure-hi”.

El candidat a la Batlia ha criticat la inoperància de l’equip de govern municipal del PP, a qui ha acusat de tenir “abandonada” Inca i de no invertir ni tan sols allò pressupostat per solucionar els problemes i les necessitats bàsiques de les famílies d’Inca que necessiten suport. Antoni Rodríguez s’ha compromès a reactivar Inca i a garantir que les necessitats bàsiques de les famílies estiguin cobertes. “La gent ha de menester fer feina, i des de MÉS treballarem perquè Inca sigui una ciutat viva i activa. I també ha de ser una ciutat acollidora, en què “cap família estigui desatesa”.

A l’acte els membres de la candidatura de MÉS per Inca i altres militants i simpatitzants han simbolitzat l’Inca que la formació vol construir: habitable per a tothom, començant pels infants i les persones majors, en què els serveis públics com l’educació, la sanitat o els serveis socials estiguin garantits i siguin accessibles a tothom, una ciutat verda, igualitària, respectuosa amb tots els col·lectius i en què es generin oportunitats perquè tots els inquers i les inqueres tinguin un projecte de vida digne.

Per la seva banda, Biel Barceló i David Abril han fet una crida perquè Inca “demani MÉS” i contribueixi a la “revolució del sentit comú” que dugui el canvi necessari també a Mallorca i a les Illes Balears.

 

 

acte_central_mesperinca_1

acte_central_mesperinca_2

acte_central_mesperinca_3

acte_central_mesperinca_5

acte_central_mesperinca_4

Veure MÉS fotografies a l’àlbum de l’acte a la pàgina de MÉS per Inca a facebook

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here