Desset persones presenten candidatura a les primàries de MÉS per Inca

Més de 360 persones s’han inscrit per votar en aquest procés participatiu que servirà per elegir els vuit primers llocs de la llista municipal de MÉS per Inca

 

MÉS per Inca du a terme un procés participatiu per elegir a través d’unes eleccions primàries els vuit primers llocs de la seva llista municipal. Una vegada finalitzat el període d’inscripció, 17 persones han presentat la seva candidatura per formar part de les llistes de MÉS per Inca en les properes eleccions municipals.

Aquest procés de primàries és obert a tota la ciutadania. En aquest sentit, la coalició ha possibilitat la inscripció al cens a aquells ciutadans d’Inca interessats en participar a través del seu vot en aquest procés de primàries. Així, més de 360 persones s’han inscrit per elegir entre els 9 homes i les 8 dones que han presentat candidatura a les primàries. Cal destacar que la candidatura de MÉS per Inca serà paritària a cada tram de dos.

MÉS per Inca ha posat en marxa una web específica (www.primariespermallorca.cat/inca) per donar a conèixer els candidats a través d’una presentació personal i per informar sobre el calendari i el sistema d’elecció d’aquestes eleccions primàries. Així mateix, la coalició ha organitzat una torrada popular per al proper dissabte 24 de gener en la qual hi haurà un espai de trobada entre els votants i els candidats.

Per altra banda, MÉS per Inca ha habilitat una plataforma de votació telemàtica per facilitar la votació a aquelles persones que no puguin desplaçar-se fins al lloc de les votacions, que es duran a terme de manera presentació el dia 31 de gener, entre les 11h i les 18h, al local de MÉS per Inca.

 

 

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here