MÉS per Inca considera que la reforma de la plaça Mallorca ha esdevingut un espectacle esperpèntic

Andreu Caballero, regidor de MÉS a l’Ajuntament d’Inca, considera que “des de l’inici de la seva contractació fins al dia d’avui, la reforma de la plaça Mallorca ha esdevingut un espectacle esperpèntic. El tall del subministrament elèctric per part d’Endesa és un gir més d’aquest lamentable espectacle”.

El regidor de MÉS per Inca apunta que “els ciutadans d’Inca hem pagat per tenir una plaça i uns aparcaments en condicions, però la nefasta gestió de l’equip de govern del PP ha fet que en comptes d’una plaça tenguem un bunyol. Durant tots aquests anys hem hagut de suportar una plaça degradada, on tot ballava o penjava; amb uns jocs infantils impracticables i ara amb uns aparcaments tancats per manca de corrent elèctrica. Aquesta és la gota que fa vessar el tassó!”.

Andreu Caballero opina que “és imprescindible que l’equip de govern doni explicacions de la seva gestió en relació a la plaça Mallorca. Els ciutadans d’Inca volem saber perquè s’ha arribat a aquesta situació. És absolutament inacceptable que l’equip de RafelTorres es negui a donar totes aquestes informacions i que impedeixi sistemàticament la creació d’una comissió d’investigació per aclarir tot aquest assumpte”.

Finalment, el regidor de MÉS per Inca recorda que “en aquesta legislatura ja s’ha tancat un aparcament públic, el situat a la plaça Antoni Mateu, i l’Ajuntament d’Inca i SFM no fan res per reobrir-lo. Ens trobam a tres dies de l’inici de les fires d’Inca i tenim dos aprcaments tancats, i sabem que l’oferta d’aparcaments és una qüestió que s’ha tenir en compte. Per reactivar l’economia i ajudar el comerç urbà no basta amb fer-se fotos i anunciar campanyes, s’ha de treballar dia a dia i s’ha de gestionar bé: aquest n’és un exemple”.

 

DIARIO DE MALLORCA
Endesa corta el suministro a los aparcamientos de plaza Mallorca

ÚLTIMA HORA
Cierran el aparcamiento público de la plaza Mallorca de Inca por falta de corriente

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here