MÉS per Inca reclama un nou centre escolar públic per a la ciutat

MES per Inca reclama la construcció d’un nou centre escolar públic a Inca. Antoni Rodríguez, portaveu municipal de MÉS per Inca, va fer aquesta proposta a la darrera reunió del Consell Municipal d’Educació, donat que l’estructura de l’edifici del CEIP Llevant ha quedat obsoleta i es precís dotar aquest centre d’un nou edifici més adient per a l’ensenyament. A més, la construcció d’un nou edifici i l’adopció d’altres mesures donaria un nou enfocament a l’actual situació que viu actualment aquest centre públic que concentra un elevat percentatge d’alumnat d’origen emigrant, una qüestió que va ser exposada i debatuda a la reunió del Consell Municipal d’Educació que va acordar crear una comissió d’abordatge del procés d’escolarització.

MÉS per Inca proposa que el nou centre escolar sigui de dues línies. En aquest sentit, Antoni Rodríguez explica que “una línia correspondria a l’alumnat que actualment té assignat el CEIP Llevant i l’altra línia és correspon al nombre d’alumnes que no ha trobat plaça en primera instància als centres públics de la ciutat”.

Antoni Rodríguez posa de manifest que “des de MÉS per Inca presentarem una moció al proper ple municipal per tal que l’Ajuntament d’Inca cedeixi un solar municipal per dur a terme la construcció del nou edifici. Així mateix, des de MÉS per Inca proposen que l’actual edifici del CEIP Llevant es destini a oficines per a la Conselleria d’Educació i per a ubicar l’Escola Oficial d’Idiomes.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here