PSM-IniciativaVerds agraeix el suport de la ciutadania d'Inca

La coalició PSM-IniciativaVerds agraeix a la ciutadania d’Inca el suport que li ha mostrat a l’hora de recollir els avals necessaris per a poder-se presentar a les eleccions al Congrés i al Senat.

Antoni Rodríguez, portaveu municipal de PSM-IniciativaVerds, explica que “la reforma de la llei electoral pactada per PP i PSOE ha significat un nou entrebanc per als partits i coalicions que encara no tenim representació al Congrés dels Diputats i al Senat, com és el cas de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa-Equo, donat que ens obligava a presentar una sèrie de signatures que avalassin la nostra candidatura. Això no obstant, la ciutadania de les Illes Balears, i en concret de la ciutat d’Inca, han respost molt positivament i ens han mostrat el seu suport i, també s’ha de dir, a la pluralitat democràtica”.

Antoni Rodríguez afirma que “des de PSM-IniciativaVerds d’Inca expressam la nostra gratitud a totes i cadascuna de les persones que ens han mostrat el seu suport. I també a tots els militants i simpatitzants que ens han ajudat a recollir les signatures, sense ells no hagués estat possible”.

PSM-IniciativaVerds ha muntat paradeta en el mercat del dijous i el diumenge per tal de recollir les signatures necessàries. En aquesta inicitativa han participat els caps de cartell de la coalició, Miquel Ensenyat i David Abril, així com el diputat Antoni Alorda, els regidors Antoni Rodríguez i Andreu Caballero, a més de nombrosos militants i simpatitzants de la coalició.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here