PSM-IniciativaVerds demana una reunió urgent del patronat de la residència Miquel Mir d'Inca

PSM-IniciativaVerds ha demanat aquest matí la convocatòria urgent i extraordinària del patronat de l’Organisme Autònom Residència Miquel Mir d’Inca després que hagi transcendit a la premsa que l’Ajuntament d’Inca i el Govern de les Illes Balears volen arribar a un acord per privatitzar aquest servei.

Andreu Caballero, regidor de PSM-IniciativaVerds a l’Ajuntament d’Inca i representant d’aquesta formació al patronat, posa de manifest que “ens preocupen molt els constants anuncis i rumors de privatització de serveis essencials, com ara l’aigua o la residència Miquel Mir. Sobretot, perquè ens temem que, per a poder treure benefici, les empreses que el gestionin hauran d’incrementar el preu del servei, la qual cosa perjudicarà seriosament l’economia de les famílies amb més dificultats”.

Andreu Caballero també posa de manifest que “l’equip de govern municipal fa estona que diu que la residència Miquel Mir genera dèficit. En aquest sentit, convé recordar-los que hi ha certs serveis que són essencials per a la societat i que una administració pública no pot guiar-se únicament per criteris econòmics, també s’ha de tenir en compte i molt, el benefici social. És per això que els ciutadans pagam impostos”.

El regidor nacionalista i ecosocialista considera que “aquestes no són les maneres més correctes de fer les coses. Els constants rumors sobre el futur  de la residència Miquel Mir crea una certa angoixa als residents, als seus familiars i als treballadors del centre. Volem que l’Ajuntament d’Inca i el Govern de les Illes Balears expliquin quines són les seves intencions i si tenen un calendari d’actuació”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here