PSM-IniciativaVerds d'Inca proposa la creació d'una zona d'oci al Quarter amb sales de cine i un espai firal

Antoni Rodríguez: “aquest espai esdevendrà un pol d’atracció social, cultural i econòmic de tota la ciutat”

PSM-IniciativaVerds proposa la creació d’una zona d’oci sociocultural als terrenys del Quarter, just al darrera del Museu del Calçat. Antoni Rodríguez, candidat a batle de la coalició, posa de manifest que “la zona del Quarter és una zona de transició urbanística i en aquesta zona l’Ajuntament disposa d’un solar que actualment està desaprofitat. El millor que es pot fer amb ell en aquests moments és dur-hi activitat econòmica a través de la instal·lació d’empreses d’oci i contribuir a la dinamització cultural i de lleure d’aquesta zona on s’hi troben altres ofertes de lleure, com ara el Museu del Calçat i de la Pell, i que aquest espai esdevingui una gran zona d’oci, social i cultural”.

El cap de llista de PSM-IniciativaVerds explica que “en aquest espai s’hi instal·larien, entre d’altres serveis, una sala multicines, un espai per a fires i congressos, sales d’exposicions i espais multiusos”. “D’aquesta manera”, continua Antoni Rodríguez, “aquest espai esdevendrà un pol d’atracció social, cultural i econòmic de tota la ciutat, i especialment de la barriada de Crist Rei, i suposarà la creació de llocs de feia directes i indirectes, amb l’ajuda de la inversió privada”.

Antoni Rodríguez apunta que “donat que el solar és de propietat municipal, l’Ajuntament obtendrà ingressos directes just de la venda o del lloguer dels terrenys. I, a més, es podran posar condicions que afavoreixin la instal·lació d’empreses inqueres”.

Des de PSM-IniciativaVerds també expliquen que “una altra de les avantatges d’aquest terreny és que és un lloc ben comunicat, tant per als qui vénen a peu com per als qui vénen de fora d’Inca. A més, estarà al costat d’altres espais socioculturals, com el museu del Calçat”. Sobre la situació, Antoni Rodríguez també exposa que “el més important és que els joves no hauran de travessar la carretera Palma-Alcúdia, que és el que passaria si s’instal·làs al Tercer Polígon”.

Feu un comentari

Paste your AdWords Remarketing code here